”Sverige är försvarslöst mot Islam” – Sant eller falskt?

DEBATT. Minns du när ISIS tog över Mix Megapols direktsändning 2017? Terrornätverket spelade under 30 minuter upp sin rekryteringssång i svensk radio. Det uppfattades som ett ”prank”, men situationen är betydligt mer allvarlig anser vissa.

Text: NewsVoice, artikeln har tidigare publicerats i NewsVoice

I detta bildspel med titeln ”Sverige är försvarslöst mot Islam” målas en mörk framtid upp för Sverige. Budskapet är att om några decennier är det sharia-lagarna som gäller i landet. Godtrogna svenskar (och försvenskade invandrare) är enkla att köra över. Det anser producenten bakom bildspelet från 2009 publicerad på Youtube-kanalen ”SvenskaTankar”.

Försvarshögskolan varnade nyligen i sin rapport för att islamsk extremism är på stark frammarsch i Sverige.

Vad anser du?

Är ett sekulärt, godtroget och rotlöst Sverige försvarslöst mot en religiös och ideologiskt stark islamism? Behöver svenska folket stöd av fredligt sinnade muslimer i Sverige för att stävja den islamska rörelse som vill upprätta sharialagar i Sverige?

 

1 svar på ””Sverige är försvarslöst mot Islam” – Sant eller falskt?”

 1. Islam vill ta över vårt land och göra det muslimskt det kan vi inte tillåta utan vi måste agera nu och stå upp för det kristna arvet som har byggt upp Sverige! Korset i flaggan talar om Jesus!

  Islam

  Islam är den yngsta av de stora världsreligionerna. Det finns en avgrund av skillnader mellan islam och kristen tro. Våldet är legitimt på ett helt annat sätt. Övergreppen blir därför otaliga.
  Det är dags för en omvärdering, en genomlysning och för ett klarläggande av vad islam egentligen är, vilka åsikter, syften och tillvägagångssätt man egentligen har.

  Islams kvinnosyn är förnedrande, för där får kvinnan gå med slöja eller burka. Islam är en religion som definitivt förnekar, motsäger och ofta helt motarbetar det som är själva grunden och kärnan i den kristna tron.

  Att bygga kyrkor i Mellanöstern i samma omfattning som moskéer byggs i Sverige och övriga Europa är totalt otänkbart. Ofta är konvertering från islam till kristen tro belagd med dödsstraff, exempelvis i Saudiarabien, Pakistan och ett flertal andra muslimländer.

  Islam har flera sidor och många mörka sådana. Det gäller särskilt udden mot Jesus och evangeliet. Just nu läser jag en bok som heter “Från Jihad till Jesus” Ett dramatiskt vittnesbörd från Christopher Alam, en omvänd muslim.

  Jesus säger själv i Johannes 14:6: “Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.” “Hos ingen annan finns frälsningen. Inte heller finns det under himlen något annat namn som givits åt människor genom vilket vi blir frälsta” (Apostlagärningarna 4:12).

  Ulrik Petersson
  Skillingaryd

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.