“Sverige är försvarslöst mot Islam” – Sant eller falskt?

Salafister vill ha Sharialagar i Sverige. Foto: Tarek, licens C BY-SA 2.0 , Flickr.com
Salafister vill ha Sharialagar i Sverige. Foto: Tarek, licens C BY-SA 2.0 , Flickr.com

DEBATT. Minns du när ISIS tog över Mix Megapols direktsändning 2017? Terrornätverket spelade under 30 minuter upp sin rekryteringssång i svensk radio. Det uppfattades som ett “prank”, men situationen är betydligt mer allvarlig anser vissa.

Text: NewsVoice, artikeln har tidigare publicerats i NewsVoice

I detta bildspel med titeln “Sverige är försvarslöst mot Islam” målas en mörk framtid upp för Sverige. Budskapet är att om några decennier är det sharia-lagarna som gäller i landet. Godtrogna svenskar (och försvenskade invandrare) är enkla att köra över. Det anser producenten bakom bildspelet från 2009 publicerad på Youtube-kanalen “SvenskaTankar”.

Försvarshögskolan varnade nyligen i sin rapport för att islamsk extremism är på stark frammarsch i Sverige.

Vad anser du?

Är ett sekulärt, godtroget och rotlöst Sverige försvarslöst mot en religiös och ideologiskt stark islamism? Behöver svenska folket stöd av fredligt sinnade muslimer i Sverige för att stävja den islamska rörelse som vill upprätta sharialagar i Sverige?

 

Om Skribent 24 artiklar
NewsVoice.se är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.