Folk har insett att det inte finns ”säkra” vaccin och strax ska Karin Bojs sprutskrämmas igen

vaccination influensaDagens Nyheter konstaterar att svenskarna struntar i årets influensavaccination. Vad hade myndigheterna väntat sig? Vi är inte idioter. Världshälsoorganisationen WHO lider av akut förtroendekris (SvD) eftersom höjdarna som bestämmer vilka vaccin stater ska köpa in samarbetar med läkemedelsbolagen som producerar samma vaccin.

Just nu sitter vetenskapsjournalisten Karin Bojs på DN och skriver en artikel som heter något i stil med: ”Konspirationsteorierna har påverkat folk att inte vaccinera sig” eller ”Nej, nej nej, tro dem inte – Part II. Hon kommer att låtsas vara väldigt insatt och allvarligt bekymrad över vad bloggarna har ställt till med. Bojs kommer inta rollen att hon bryr sig om oss. Hon talar till oss som om vi vore barn och hon ber oss att ta sprutan. Allt för vårt eget bästa. Hon kanske hoppas på en ny vetenskapsutmärkelse eller att få bli informationschef på WHO. Samtidigt plitar Inger Atterstam på en liknande artikel i SvD.

Nej, vi går inte på det här längre. Ni springer industrins intressen och vägrar ta in varningssignalerna. Ni vägrar lyssna på att allt fler höjer rösten eftersom vaccin är skadliga och onödiga. Ni vägrar att ta del av forskningsdata som visar att de stora epidemierna i mässling och röda hund etc redan hade försvunnit till 90% innan de första vaccinationsprogrammen sattes i verket på 1950-talet. Ni vill hellre tro på läkemedelsbolagens diagram som lustigt nog är avkapade och inte redovisar hur det såg ut före 1950.

Vi har blivit ilurade sedan grundskolan att vaccin räddade världen från polio, men det visade sig vara ett efterkonstruerat marknadsföringstrick som skrev om historien. Polion hade också försvunnit till 90% innan vaccinet ens existerade. Det visade sig vara bättre boendeförhållanden, bättre matsituation och ökad välfärd som ökade vår motståndskraft mot sjukdomarna. Kombinationen med kroppens självläkande mekanismer slog ut epidemierna.

Duon Karin Bojs – Inger Atterstam vägrar att ta del av vad forskare från läkemedelsbolagen själva säger. Vaccin mot livmodershalscancer är värdelöst och skadligt. Ni lyssnar inte på den oborstade VD:n John Virapen från Eli Lilly som säger att det saknas vetenskapliga bevis för att vaccin fungerar. Han hävdar bestämt att allt bara handlar om marknadsföring och lobbying med syftet att sprida förvillelsen att vaccin är förträffligt. Ni struntar i att Eli Lilly fick böta 1,4 miljarder dollar 2009, Pfizer 2,3 miljarder dollar samma år och GlaxoSmithKline rekordsumman 3 miljarder dollar i oktober 2011, allt för att dessa bolag lurar på oss skadliga ”mediciner”. Läs mer i Washington Post om det.

Nej, ni vaccintroende, vi är inte dumma. Vi genomskådar det här och medvetenheten kommer att öka ju mer ”corporate bullshit”  som vältras över samhället. Jag är tillräckligt gammal för att minnas att det fanns en tid när det bara fanns vanliga höstförkylningar och inga vaccinationsbehov över huvudtaget. Vi som varnade 2009 under hysterin för svininfluensan (som inte tog fler liv än en vanlig höstinfluensa) varnar igen för att ingen ska behöva reagera emotionellt.

Att få folk emotionella är nämligen den påverkanstaktik som dessa låtsasvetenskapliga journalister sysslar med. 

Text: Torbjörn Sassersson | 2011-11-10

Relaterat

DN: Många struntar i influensasprutan

SvD: Andrew Wakefield attackeras av Inger Atterstam

NewsVoice: Vaccin med kvicksilver kan ge autism – Inger Atterstam och Karin Bojs förvillade läsarna

NewsVoice: Andrew Wakefield frias igen från negativa rykten planterade av Brian Deer och BMJ

Årets förvillare.nu: Karin Bojs nomineras till Årets förvillare 2011

7 svar på ”Folk har insett att det inte finns ”säkra” vaccin och strax ska Karin Bojs sprutskrämmas igen”

 1. Enligt en studie publicerad i The Lancet så är verkningsgraden av influensavaccin som mest 1,5%
  http://www.naturalnews.com/033998_influenza_vaccines_effectiveness.html

  Nu vill de dessutom pracka på oss ett universalvaccin som sägs kunna verka mot alla varianter av influensa, problemet är ju bara att i och med det så medger de samtidigt att de gamla infuensavaccinerna är i princip verkningslösa. Duh, som om vi inte redan visste det 😛
  http://www.naturalnews.com/034092_universal_flu_shot_vaccines.html

 2. Mitt landsting har haft vänligheten att skicka personliga brev till alla pensionärer m erbjudande om influensavaccinering eftersom vi är en riskgrupp!!!! Riskgrupp för att man passerat 65! Det finns ingen ände på uppfinningsrikedomen i argument för att få att vaccinera oss,
  Vad kostar inte alla dessa utskick? Hur har vi råd till det? Lägg pengarna på värdig åldringsvård istället.

 3. Att vacciner är dåliga vet läkemedelsföretagen redan från början. Men vi är lättledda och tror på allt vi hör. Märkligt också att journalister är så styvnackat troende och indoktrinerade.

 4. Håller med om att uppfinningsrikedomen är gränslös. Hela tiden sitter marknadsföringsstrateger på bolagen och hittar på vilka steg som ska tas, hur opinionen ska påverkas och hur argumenten ska formuleras.

 5. http://youtu.be/sU537f4bnFM
  PLEASE Watch these listed ”MUST Watch” YouTube videos for more Proofs.

  FOOD – ILLUMINATI’s Weapon – Part 1
  http://youtu.be/oCQ5Cybx3wg

  GMO Foods – YOUR KILLER!
  http://youtu.be/jInRbFK6JrQ

  VACCINES to DE-POPULATE Earth
  http://youtu.be/vf3EsbANG6g

  DEADLY FOODS – PART 1
  http://youtu.be/8tSkynODssU

  U will be RFID Microchipped
  http://youtu.be/POh2lhyAIZs

  Illuminati DE-POPULATING Earth – PART 1
  http://youtu.be/ZFEAcC1j78s

  GMO Food to DESTROY Population
  http://youtu.be/QirNNdk6sbk

  YOUR KILLER! – Processed Foods
  http://youtu.be/Kxrz5QQgdUM

  PRINGLES Chips Cause CANCER
  http://youtu.be/bDwyESw7xH4

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.