Efter 30 år i Big Pharma fick han nog – berättar allt om bedrägerierna

John Virapen

”Om någon av er har idén att läkemedelsindustrin är mån om er hälsa – glöm det. Det är bara pengar de är intresserade av”, about it säger John Virapen efter att ha arbetat för Big Pharma i 30 år.

Sveriges Radio: En av dem som hävdar att man inte kan lita på den industrin är John Virapen, store fd. vd för ett stort internationellt läkemedelsföretag. För några år sedan kom han ut med en bok, cure ”Piller och Profiter”, där han kritiserar läkemedelsindustrin för att bl.a. ta emot mutor. Vi träffade honom när han var på besök i Uppsala.

John Virapen håller föredrag runt världen och berättar om läkemedelsindustrins ohederliga metoder. Bland annat berättar han att branschen undanhåller sanning om biverkningar och ohälsosamma tillverkningsmetoder samt använder sig av mutor för att registrera nya läkemedel.

Föregående

Örtdirektivet gick igenom – läkeörter förbjuds i EU

Nästa

The Strange Powers of the Placebo Effect


Notice: Use of undefined constant comment - assumed 'comment' in /www/webvol20/y9/io8zq4bt63szqcm/torbjornsassersson.com/public_html/wp-content/themes/lovecraft/comments.php on line 15
4
Notice: Use of undefined constant comment - assumed 'comment' in /www/webvol20/y9/io8zq4bt63szqcm/torbjornsassersson.com/public_html/wp-content/themes/lovecraft/comments.php on line 16
Kommentarer

  1. ruben

    Låter som en verklighet i tiden. Är det aldrig nog med elende? Tänker bara på att man traskar på i gamla fotspår som om de aldrig funnits. När nu EU bestämt att naturmedicin skall förbjudas om de inte licencieras. De utestänger små företag, som inte har tillräckligt med pengar att licenciera sina naturmedel som de tillverkar och som kan vara av högsta kvalité.

  2. Ja, det är onekligen ett oheligt krig som pågår mot naturliga metoder till hälsa, det är i alla fall en tolkning. En annan tolkning är att trots att 1000-tals läkeörtproducenter och örtmedicinare nu går i konkurs kommer de som överlever att stå starkare än någonsin. De kommer att sälja godkända preparat och eftersom läkemedelsverken i EU godkänt läkeörter har det automatiskt erkänt att naturmedicin fungerar.

    Naturmedicin står då förnyat starkt som ett alternativ till skolmedicin ELLER skomedicin blir ett alternativ till naturmedicinen…

  3. ruben

    En bra synvinkel. Synd bara om de seriösa små men de kan hitta nya vägar kanske. ”lego” framställning av råvaror o liknande eller slå sig samman med flera små kan vara en väg.

  4. Dr. John Virapen’s new website is http://www.Medicinecult.com his new book is about to be published with even more secrets…

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén