Humor: Folk som inte tittar på Melodifestivalen kommer sättas i läger för oliktänkande

dagens svenskbladet

Regeringen har beslutat att kraftfulla åtgärder ska se till att hela Sveriges befolkning i framtiden kommer att titta på Melodifestivalen. Efter senaste Melodifestivalens har det beslutats att de som inte tittar ska sättas i fångläger, skriver Dagens Svenskbladet.

Svenskbladet fortsätter: ”Den som inte tittar och är villig att diskutera programmets innehåll, presentatörerna, låtarna eller artisterna precis som alla andra svennar med vänner, arbetskamrater eller skolkamrater, kommer i tysthet att fraktas till ett läger för oliktänkande i en omärkt lastbil.”

Annie Wegelius, programdirektör vid Sveriges Television berättar;

– Det går åt mycket resurser och energi till skapandet av Melodifestivalen varje år, trots detta visar våra tittarsiffror att delar av Svenska folket inte tittar på Melodifestivalen.

– Uppenbarligen är detta ett slöseri med resurser ifall vissa individer runt om i landet ska envisas med att inte titta på Melodifestivalen, vi är glada att Regering och Riksdag har uppmärksammat detta problem, och nu äntligen visar vilja att ta itu med det.

Göran Stollerud, professor i massmedia och masspsykos berättar för Svenskbladet;

– Det är den sämsta egenskapen hos svenskar kulturellt sett, att man envisas med att göra som alla andra utan att tänka själv. Folk skaffar påhittade efternamn, eller dubbelnamn, men lik förbannat ska varenda jävel titta på Melodifestivalen och Kalle Anka varje år.

Läs fler artiklar i Dagens Svenskbladet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.