House of Numbers – HIV och AIDS ett politiskt instrument?

HID AIDS politisk

Innan du köper alla färdigpaketerade uppfattningar om HIV och AIDS bör du se denna dokumentär. Sedan kan du fundera en vecka på vad filmen egentligen säger. Om det stämmer har vi helt missat vad som pågår.

”In ’House of Numbers, ’ an AIDS film like no other, the HIV/AIDS story is being rewritten. This is the first film to present the uncensored POVs of virtually all the major players; in their own settings, in their own words. It rocks the foundation upon which all conventional wisdom regarding HIV/AIDS is based. ’House of Numbers’ could well be the opening volley in a battle to bring sanity and clarity to an epidemic gone awry.”

1 svar på ”House of Numbers – HIV och AIDS ett politiskt instrument?”

  1. Ett land som inte ens har koll på plånboken kan inte förväntas ha koll på andra verksamheter heller tydligen. Jag bor i Athen sedan snart 12 år och det är en skam att man helt öppet på gatorna injicerar droger med sprutor medan polisen bara står och tittar på. Ingen verksamhet motarbetar verksamheten eller har en lösning på problemen i centrala Athen. Det finns helt enkelt ingen som bryr sig och man har inte förmågan att förstå påverkan på framtiden i Grekland, det gäller ju allting tillochmed turismen där man inte har någon plan på hur det skall satsas pengar för att iallfal lse attraktiva ut. Det handlar om centrala områden i närheten av Omonia och Plaka. Psirri och västerut från gatan Athinas, där den centrala köttmarknaden finns och där faktiskt Athens kommunkontor ligger, ner mot Keramikos och Gazi.

Kommentarer är stängda.