Kopplingen mellan plötslig spädbarnsdöd, narkolepsi och vaccin måste utredas

SvD skriver: Trots många års forskning vet man fortfarande inte vad som är orsaken. Slutsatsen måste vara att forskare letar på fel ställe eftersom om de letat på rätt ställe i många år borde de funnit orsaken. Samtidigt visar prövning av sovställning att dödsfallen minskar om barnet sover på ryggen och att andra diversefaktorer kan ha betydelse.

Text :Torbjörn Sassersson, uppdaterad* kl 23:22, 24 okt

Det betyder fortfarande inte att vi vet orsaken till plötslig spädbarnsdöd (sudden infant death syndrome, SIDS) enligt läkare och forskare.

Forskningen måste alltså ske på ett nytt sätt, ett sätt som har utsikter att lyckas. En riktning att titta i är det faktum att vi vet att svininfluensavaccinenet gav upphov till narkolepsi, en slags förlora-medvetandet-sjukdom. Svenska myndigheter har erkänt kopplingen genom beslutet att dela ut ersättning till drabbade.

Som ett tankeexperiment; ta problemet att förlora medvetandet och förvärra tillståndet, vad får vi då? Vi får insomnande in i döden. Helt plötsligt har vi en möjlig koppling mellan plötslig spädbarnsdöd som sker vid sömn och plötslig insomning vid narkolepsi.

Frågan är nu om det finns forskare som vågar lägga tid på att göra kopplingen medvetandeförlust/insomning vid narkolepsi pga vaccin och slutgiltigt insomnande under sömn för spädbarn som vi vet vaccineras redan vid tre månaders ålder.

*Text från Vårdguiden: När barnet är tre månader är det dags för den första vaccinationen. Vaccin ger ett mycket gott skydd mot vanliga och ovanliga sjukdomar. Första gången vaccineras barnet mot difteri, stelkramp, kikhosta, polio och Hib (Haemophilus influenzae typ B). Alla fem ges i en och samma spruta. Sedan 1 januari 2009 erbjuds även barnet vaccinering mot allvarlig pneumokocksjukdom. Detta vaccin ges i en separat spruta. Källa

Problemet är att läkemedelsindustrin verkar hårt för att sätta munkavle på all koppling mellan vaccin och SIDS.

Ökningen har skett under 2010 ett år efter massvaccination av svenskar. Utan att ha fakta på bordet ställer jag den fria frågan om hur många spädbarn som vaccinerades med svinnfluensavaccin och andra vaccin. Ökade vaccineringen överlag under 2009?

Se diagrammet nedan.

SR: Kraftigt ökat antal fall av plötslig spädbarnsdöd

SvD: Plötslig spädbarnsdöd ökar igen i Sverige

DN: Plötslig spädbarnsdöd ökar igen

plötslig spädbarnsdöd

3 svar på ”Kopplingen mellan plötslig spädbarnsdöd, narkolepsi och vaccin måste utredas”

 1. Tack för ditt inlägg som jag har länkat till från
  http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/?p=26260
  där jag skriver om kvicksilver som kan vara boven i dramat. Dock hittar jag ingen källa till att spädbarn ska ha vaccinerats mot svininfluensa redan vid 3 månaders ålder som du skriver (man sänkte vaccinationsåldern till 6 månader 2009). Har du någon sådan källa? Eller menar du andra vacciner? De bör hur som helst inte innehålla kvicksilver.
  Mvh

 2. Desvärre har läkemedelsföretagen så många ’vänner’ i högt uppsatta positioner så att vaccinbiverkningar sällan utreds. De fortsätter att spotta ut sina egna (!) utredningar som förstås alltid visar hur säkra deras vacciner är. Ingen tycks ifrågasätta detta, inte ens media. Det spelar ingen roll hur många oberoende studier på kopplingar mellan vaccinering och neurologiska skador och dödsfall man presenterar till tidningar eller TV. Ingen vill eller vågar ta upp det här ärendet. Läkarnas uttal ses som gospel och ingen tycks se skogen för alla träd. Titta på den här relativt nya studien…

  http://het.sagepub.com/content/early/2011/05/04/0960327111407644

  Med fler spädbarnsvaccinationer följer fler dödsfall. När antalet vaccinationer minskar så minskar också spädbarnsdödligheten. Man tycker att detta skulle vara sensationellt nog att skriva om, men media tycks vara på läkarnas och läkemedelsföretagens sida och sopar snällt så’n information under mattan utan frågor.

 3. Tack för era kommentarer. När jag skrev inlägget hade jag inte fakta på bordet om spädbarn vaccinerades mot svininfluensa. Därför skrev jag som jag gjorde. Det är kanske mer intressant att veta om vaccinationerna överlag ökade mer pga av svininfluensahysterin.

  Se i övrigt citat från Vårdguiden som jag la in i artikeln som en uppdatering. Vid 3 månaders ålder vaccineras spädbarn rutinmässigt för 5 sjukdomar och en till om så önskas. Rimligen måste detta bli en chock för immunsystemet.

  Vi får inte heller glömma bort undersökningarna som visar att alla barnsjukdomar försvunnit till 90% innan de första vaccinen kom ut på marknaden. den egentliga förklaringen till sjukdomarnas upphörande var i så fall inte vaccinen utan självläkning, naturlig immunisering, bättre boende förhållanden alltså bättre kost- och levnadsstandard. Det betyder att det är vaccinationsindustrin som skrivit om historien till sin egen fördel.

  Så länge som detta ignoreras bör ingen ta vaccinationsövertron på allvar. Men inga undersökningar görs, ingen granskning sker utom av enstaka seriösa forskare och när de gör det och sedan redovisar sina fynd sätter hela ryktesdestruktionsapparaten igång påhejad av industri och ett lättlurat massmedia. Dessa läkare krossas som tex Andrew Wakefield och Vera Schreibner mfl och det är inte så konstigt eftersom fynden hotar en industri som tjänar flera miljarder dollar per år på ett misstänkt bedrägeri.

  Anklagelsen är allvarlig och den tål att granskas om den är felaktig. Men eftersom ingen granskning sker av myndigheter, WHO etc kan vi fortsätta att misstänka att bedrägeriet är sant.

  Läs mer: http://wp.me/p17M3t-2wU

  Läs mer: http://wp.me/p17M3t-14C

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.