Var mycket skeptisk till vaccin – Allvarliga risker och bristande forskning

SvD vaccin cancer

Just nu kör SvD en helt okritisk ”kampanj” för vaccin. Inga direkta frågor ställs om vaccin av denna typ är riskfria eller över huvudtaget fungerar. Istället framställs vaccin som ett slags lyckopiller som ska rädda oss mot virus, cancer och till och med hjärtsjukdomar. Samtidigt ackumuleras runt om i världen fall som tyder på skador och motståndet mot vaccin växer.

Text: Torbjörn Sassersson

Vad SvD helt undviker i de sex pro-vaccinartiklar som alla publicerats på en och samma dag är att ställa de kritiska frågorna. Kanske SvD är övertygad om att övertron på vaccin i Sverige etablerades 2009-2010  då 6 miljoner skärrade svenskar sprang till klinikerna för att vaccinera sig mot svininfluensa som visade sig vara lika svag som en vanlig höstinfluensa. Jag tror inte det. Folk har börjat att tänka.

Låt oss titta på den kritik som bla förs fram av de som drabbats av vaccinens biverkningar. Som vanligt finns inte fakta i svenskt stormedia. Vi måste hämta beslutsunderlag i utlandet. Det som är skrämmande är att bevisen för att vaccinen mot cancer fungerar är mycket svagt för att inte säga obefintligt.

Fakta som industrin inte vill att du ska känna till

Merck Researcher Admits: Gardasil Guards Against Almost Nothing

HPV Gardasil Vaccine Proves Lethal – 47 Girls Now Dead

Gardasil Exposed – Deadly vaccine pushed on millions of youngs

Gardasil dangers: First lawsuite against the vaccine

More Info about Gardasil Vaccine Victims and Deaths

Gardasil HPV vaccines found contaminated with DNA

Mercks’s Gardasil Vaccine Not Proven Safe

The Gardasil Scam: HPV Does NOT Cause Cancer

 

SvD:s okritiska pro-vaccinkampanj

”Pengarna segrade över unga flickor”

”Cancern finns alltid där”

Läkemedelsbolaget: ”Det är ytterst beklagligt”

Vaccinering mot cancer försenas igen

Landstingsläkare: ”Mycket mycket olyckligt”

Inger Atterstam: Vaccinbeslut ett etiskt problem

Läkare oense om försening

2 svar på ”Var mycket skeptisk till vaccin – Allvarliga risker och bristande forskning”

Kommentarer är stängda.