Dokumentären alla borde se – Food Matters

Urkraft skriver: I filmen tar man upp vad dagens läkare och deras utbildare ”glömt”  eller inte fått veta… Skillnaden mellan ”läke”medel och vitaminer som man redan redan för flera decennier kliniskt konstaterat är läkande – ingen har dött av näring men alla dör utan den – otaliga antal människor dör och blir skadade för livet varje år av läkemedelsindustrins mediciner.

Varför vill man förbjuda försäljning av vitaminer (medan läkemedelindustrin själva ska få sälja verkningslösa, slarvigt sammansatta vitaminpiller, för piller är ju meningslösa i många fall) men öka försäljningen av syntetiska medel och kemikalier? Varför behöver man peppra oss med dessa symtomdämpande, icke läkande, kroppsfrämmade mediciner via ökad reklam – I princip alla medel från läkemedelsindustrin är toxiska för våra kroppar. Varför ska tillverkarna av vaccin inneha ansvarsfrihet/immunitet mot skadeverkningar? Vilken typ av forskning går industrins biljarder till? Ja inte kan man kalla deras egen forskning för oberoende och utan jäv.

Läs hela artikeln

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.