KTH-professor känner ingen ånger inför självmordskandidat

SvD vaccin cancer

Just nu kör SvD en helt okritisk ”kampanj” för vaccin. Inga direkta frågor ställs om vaccin av denna typ är riskfria eller över huvudtaget fungerar. Istället framställs vaccin som ett slags lyckopiller som ska rädda oss mot virus, cancer och till och med hjärtsjukdomar. Samtidigt ackumuleras runt om i världen fall som tyder på skador och motståndet mot vaccin växer.

Text: Torbjörn Sassersson

Vad SvD helt undviker i de sex pro-vaccinartiklar som alla publicerats på en och samma dag är att ställa de kritiska frågorna. Kanske SvD är övertygad om att övertron på vaccin i Sverige etablerades 2009-2010  då 6 miljoner skärrade svenskar sprang till klinikerna för att vaccinera sig mot svininfluensa som visade sig vara lika svag som en vanlig höstinfluensa. Jag tror inte det. Folk har börjat att tänka.

Låt oss titta på den kritik som bla förs fram av de som drabbats av vaccinens biverkningar. Som vanligt finns inte fakta i svenskt stormedia. Vi måste hämta beslutsunderlag i utlandet. Det som är skrämmande är att bevisen för att vaccinen mot cancer fungerar är mycket svagt för att inte säga obefintligt.

Fakta som industrin inte vill att du ska känna till:

Merck Researcher Admits: Gardasil Guards Against Almost Nothing

 

HPV Gardasil Vaccine Proves Lethal – 47 Girls Now Dead

Gardasil Exposed – Deadly vaccine pushed on millions of young boys and girls worldwide

Gardasil dangers: First lawsuite against the vaccine

More Info about Gardasil Vaccine Victims and Deaths

Gardasil HPV vaccines found contaminated with recombinant DNA that persists in human blood

Mercks’s Gardasil Vaccine Not Proven Safe for Little Girls

The Gardasil Scam: HPV Does NOT Cause Cancer


SvD:s okritiska pro-vaccinkampanj

”Cancern finns alltid där”

Läkemedelsbolaget: ”Det är ytterst beklagligt”

Vaccinering mot cancer försenas igen

Landstingsläkare: ”Mycket mycket olyckligt”

Inger Atterstam: Vaccinbeslut ett etiskt problem

Läkare oense om försening
SvD vaccin cancer

Just nu kör SvD en helt okritisk ”kampanj” för vaccin. Inga direkta frågor ställs om vaccin av denna typ är riskfria eller över huvudtaget fungerar. Istället framställs vaccin som ett slags lyckopiller som ska rädda oss mot virus, cancer och till och med hjärtsjukdomar. Samtidigt ackumuleras runt om i världen fall som tyder på skador och motståndet mot vaccin växer.

Text: Torbjörn Sassersson

Vad SvD helt undviker i de sex pro-vaccinartiklar som alla publicerats på en och samma dag är att ställa de kritiska frågorna. Kanske SvD är övertygad om att övertron på vaccin i Sverige etablerades 2009-2010  då 6 miljoner skärrade svenskar sprang till klinikerna för att vaccinera sig mot svininfluensa som visade sig vara lika svag som en vanlig höstinfluensa. Jag tror inte det. Folk har börjat att tänka.

Låt oss titta på den kritik som bla förs fram av de som drabbats av vaccinens biverkningar. Som vanligt finns inte fakta i svenskt stormedia. Vi måste hämta beslutsunderlag i utlandet. Det som är skrämmande är att bevisen för att vaccinen mot cancer fungerar är mycket svagt för att inte säga obefintligt.

Fakta som industrin inte vill att du ska känna till:

Merck Researcher Admits: Gardasil Guards Against Almost Nothing

 

HPV Gardasil Vaccine Proves Lethal – 47 Girls Now Dead

Gardasil Exposed – Deadly vaccine pushed on millions of young boys and girls worldwide

Gardasil dangers: First lawsuite against the vaccine

More Info about Gardasil Vaccine Victims and Deaths

Gardasil HPV vaccines found contaminated with recombinant DNA that persists in human blood

Mercks’s Gardasil Vaccine Not Proven Safe for Little Girls

The Gardasil Scam: HPV Does NOT Cause Cancer


SvD:s okritiska pro-vaccinkampanj

”Cancern finns alltid där”

Läkemedelsbolaget: ”Det är ytterst beklagligt”

Vaccinering mot cancer försenas igen

Landstingsläkare: ”Mycket mycket olyckligt”

Inger Atterstam: Vaccinbeslut ett etiskt problem

Läkare oense om försening
Just nu kör SvD en helt okritisk ”kampanj” för vaccin. Inga direkta frågor ställs om vaccin av denna typ är riskfria eller över huvudtaget fungerar. Istället framställs vaccin som ett slags lyckopiller som ska rädda oss mot virus, cancer och till och med hjärtsjukdomar. Samtidigt ackumuleras runt om i världen fall som tyder på skador och motståndet mot vaccin växer.

Text: Torbjörn Sassersson

Vad SvD helt undviker i de 6 pro-vaccinartiklar som idag publicerats är att ställa de kritiska frågorna. Kanske SvD är övertygad om att övertron på vaccin i Sverige etablerades 2009-2010  då 6 miljoner skärrade svenskar sprang till klinikerna för att vaccinera sig mot svininfluensa som visade sig vara lika svag som en vanlig höstinfluensa. Jag tror inte det.

Låt oss titta på den kritik som förs fram av de som drabbats av vaccinens biverkningar. Som vanligt finns inte fakta i svenskt stormedia. Vi måste hämta beslutsunderlag i utlandet.

Gardasil Exposed – Deadly vaccine pushed on millions of young boys and girls worldwide

Gardasil dangers: First lawsuite against the vaccine

More Info about Gardasil Vaccine Victims and Deaths

Gardasil HPV vaccines found contaminated with recombinant DNA that persists in human blood

National Vaccin Information Center: Mercks’s Gardasil Vaccine Not Proven Safe for Little Girls

Vaccinations News: The Gardasil Scam: HPV Does NOT Cause Cancer
Destruktion av en allmänläkares rykte och framkallandet av självmordstankar är inget som ger professor Hanno Essén vid KTH några ångerkänslor. Det framkommer i en intervju som Aftonbladet gjorde med läkaren Annika Dahlqvist som fick förnedringsrpiset Årets förvillare av den skeptikerförening som Essén företräder.

Annika Dahlqvis berättar att hon övervägde självmord efter att ha fått sin karriär förstörd av föreningen Vetenskap och Folkbildning (VoF) som år 2009 utdelade ”priset” Årets förvillare till henne. Aftonbladet skriver 23 mars 2011 att ”fettdoktorn” Annika Dahlqvist mådde mycket dåligt.

”Jag blev helt knäckt. Jag kände att livet var för jobbigt för att orka leva.”

Vetenskap och folkbildning
Fredrik Rundkvists artikel på Aftonbladet

Allmänläkaren Annika Dahlqvist blev kändis redan 2005 som konsekvens av sitt förespråkande för LCHF-dieten, en metod för viktminskning. Hennes kostråd vållade debatt eftersom den feta och kolhydratfattiga kosten tidigare stred mot traditionella rekommendationer från  Livsmedelsverket. Tusentals människor vittnar trots det om kraftig viktnedgång och bättre hälsa tack vare LCHF. Hennes uttalanden mot massvaccination mot svininfluensan skapade även de rabalder. Hon var helt emot vaccinet, skriver Fredrik Rundkvist för Aftonbladet.

Annika Dahlqvists uttalanden fick skeptikerföreningen Vetenskap och folkbildning att utse henne till ”Årets förvillare” 2009.

”…utnämningen blev dödsstöten mot mig, privat, yrkesmässigt och ekonomiskt. Det finns många som tagit sina liv för mindre saker än detta. Stundtals kände jag att livet var så jobbigt att det inte var värt att leva längre. Det var inte så att jag planlade något, men jag måste nog säga att jag tänkte allvarligt på det.”

Annika Dahlqvist hade rätt i sin kritik mot massvaccination mot svininfluensa

Läkemedelsverket medgav 2011 misslyckandet med svininfluensavaccinet Pandemrix genom att avråda från dess användning på barn. En grupp om 55 personer som alla ­blivit kroniskt sjuka efter vaccinationen mot svin­influensa kräver nu ersättning från staten. Svenska myndigheter erkänner att kostnaden blev mycket högre än vad som är samhällsekonomiskt motiverat för en svininfluensaepidemi som dessutom var mild. Finländska hälsovårdsmyndigheten slog larm om barn som fått narkolepsi av svininfluensavaccinet och det väletablerade brittiska forskningsinstitutet Cochrane gick så långt att påstå att influensavaccinet gav ingen effekt alls, men kunde istället orsaka den sjukdom som vaccinet skulle motverka! Cochraneinstitutet gjorde 36 vetenskapliga jämförelser av över 70 000 vaccinerade.

Häv utmärkelsen ”Årets förvillare”

Annika Dahlqvist har nu skrivit ett brev till KTH där hon vädjar om att utmärkelsen ”Årets förvillare” ska upphävas. Brevet finns även på hennes blogg och är riktat till föreningen Vetenskap och Folkbildning, men det bevekar inte Hanno Essén, docent på KTH och ordförande för Vetenskap och folkbildning. Han säger till Aftonbladet:

”Nej, vi har inte övervägt att dra tillbaka utnämningen. Vi tycker att hon har fel, det är inte mer än så. Ger man sig in den offentliga debatten på det sätt som hon har gjort får man tåla sånt här.”

Hanno Essén som inte är läkare backar inte ens när facit kommit ikapp honom. Den fatwa som Annika Dahlqvist fick ska stå kvar. Annika Dahlqvist säger till Aftonbladet att hon blivit svartlistad av landstinget i Västernorrland och inte har kunnat fortsätta jobba som läkare. Hon känner att utnämningen förföljer henne och förhindrar henne från att få ett nytt jobb.

Annika Dahlqvist punktmarkerad av VoF på Wikipedia

Föreningen Vetenskap och Folkbildnings medlemmar har även varit noga med att punktmarkera Annika Dahlqvists post på Wikipedia. Den nedsättande utmärkelsen ”Årets förvillare” och diverse andra negativa påståenden om Dahlqvist beskyddas med järnhand vilket enkelt bevisas av historiken eftersom allt som skrivs dokumenteras på Wikipedia. Även diskussionen som tillhör posten om Dahlqvist vittnar om det. Rickard Berghorn avslöjar på Newsmill vilka dessa personer från VoF är och i artikeln Vetenskap och Folkbildning försöker kontrollera poster på Wikipedia redovisas hur det går till.

Frågan är vad Essén haft för åsikt om han själv förlorade jobbet på KTH och blev en persona non grata i den akademiska världen och inte minst är frågan hur Hanno Essén känt sig om Annika Dahlqvist begått självmord.

Hanno Essén är numera kandidat till alternativpriset med samma namn: ”Årets förvillare”, ett svar på föreningen Vetenskap och Folkbildnings eget pris.

Text: Torbjörn Sassersson

Artikel: Peter Gudmundson beskyddar både spökskrivare och förnedring à la KTH

Annika Dahlqvists bloggar: LCHF-bloggen och en OT-bloggen

Hanno Esséns hemsida på KTH

2 svar på ”KTH-professor känner ingen ånger inför självmordskandidat”

  1. Utnämningen av Årets Förvillare gör mer nytta än skada. Man bör sträva efter ett samhälle där människor som försöker övertyga andra förväntas ha hållbara argument! Annika får ursäkta.

  2. Hanno Essén fick inte förnyat förtroende och är numera inte ordförande för föreningen Forskning och Folkvett.

Kommentarer är stängda.