Dagens Svenskbladet och Robotpartiet följer terrorhotet

Både Robotpartiet och Dagens Svenskbladet rapporterar från det nya Hotsverige och hur Hoteuropa hotas av osynliga hotfulla celler som opererar inkognito. Robotpartiet skriver i artikeln: ”Den Eventuellt Tillfälliga Kanske Avsevärt Allvarliga Hotbilden” att Robotpartiets sensorer noterat förändrad aktivitet inom vissa miljöer i Sverige. Robotpartiet vet inte vilka miljöerna är, var dom finns eller vad vi pratar om för aktiviteter, men Robotpartiet anser ändå att defcon 2 är befogat.

”Aldrig förr har Sverige haft ett terrorhot på den här nivån, rapporterar Säpo. Sverige genomlider idag det största terrorhotet sedan den mörkade rymdinvasionen i Lappland under krisåret 1959.”

”Robotpartiet vill (dock) betona att inget omedelbart hot finns riktat mot Sverige, världen eller rymden. Vi bedömer dock – liksom Säpo – att det är befogat att höja hotnivån. Hotnivån kan exempelvis höjas när det finns ett reellt hot, eller som en kontrollapparat när befolkningen beter sig oroligt. Vilket också är ett hot eftersom oro kan leda till ångest och magsår och i sin tur leda till ett bidragssamhälle.”

Dagens Svenskbladet rapporterar samtidigt att SÄPO gjorde ett oväntat uttalande när de deklarerade att de pratade värre bullshit än någonsin tidigare.

Underrättelsechefen Roger Pansartask vid SÄPO berättade under fredagsmorgonen;
”Vi höjer nu risknivån för bullshit till tre på en skala som löper till fem då vi bedömer att vi som organisation kan förvirra allmänheten med diverse kryptiska uttalanden som egentligen inte säger någonting.”

”Det är första gången vi höjer nivån sedan vi införde den, den är faktiskt baserad på USA:s Homeland Security terrorskala. Vi fick den i ett ”spionpaket” som våra amerikanska kollegor skickade över.”

”Vi har i grunden en utbildad och övad beredskapsorganisation. Vår bedömning är att bullshiten är satt på en tillräcklig nivå.”

Dagens Nyheter om det förhöjda terrorhotet mot Sverige

Sydsvensken: ”Flygpassagerare kan tvingas visa sig nakna för personal”

Dagens Nyheter: ”Bin Ladin sägs ha godkänt”

Robotpartiet om den ökade hot-terrorn

Dagens Svenskbladet om terrorhoten mot Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.