Nya Dagbladet stängdes ned av webbhotellet – händer bara en gång per tre år

Markus Andersson (2018) - Foto: NewsVoice
Markus Andersson (2018) – Foto: NewsVoice

Nya Dagbladet stängdes under eftermiddagen ned av sitt webbhotell. Någon hänvisning gavs inte direkt, men ett besked om extremt stor besöksbelastning kom något senare, förklarar Markus Andersson redaktör på Nya Dagbladet. Denna artikel publiceras här på NewsVoice redaktörsblogg eftersom även NewsVoice.se ikväll är utsatt för en överbelastningsattack, vilket gör det i princip omöjligt att uppdatera där just nu. 

Text: Markus Andersson

Något verkar dock inte stå rätt till och det finns indikationer om att det rör sig om någon form av angrepp. Nya Dagbladet ligger hos Sveriges största webbhotell med över 200 000 kunder. Det som orsakat att webbhotellet stängde ned Nya Dagbladet händer enligt uppgift bara en gång på upp till tre år.

I lördags varnade Nya Dagbladet för olika typer av valfusk som skulle kunna komma att inträffa under valdagen och hur dessa skulle kunna förebyggas. Under valdagens morgon började rapporter att strömma in ifrån läsare om olika typer av valfusk.

Rapporterna fortsatte att strömma in under dagen och intresset för att ta del av rapporteringen var stor. Efter valnatten publicerade Nya Dagbladet en ledare som analyserade valet med utgångpunkten att det uppstått anledning att misstänka allvarligt valfusk och digital manipulation av valresultatet.

Artikel fick snabbt mycket stor spridning i Sverige. Två timmar efter att artikeln publicerades stängdes hela nyadagbladet.se ned av webbhotellet.

Ledarartikeln finns att läsa på Newsvoice.se som dock efter publicering också verkar utsatts för angrepp.

För mer information följ Nya Dagbladets Twitter-kanal, https://twitter.com/nyadagbladet.

Text: Markus Andersson

Meddelandet som besökare får om de försöker gå in på Nyadagbladet.se

 

8 svar på ”Nya Dagbladet stängdes ned av webbhotellet – händer bara en gång per tre år”

  1. Artikeln på NyD (och som återpublicerades på NV) som verkar vara svår att få ut till allmänheten publicerades ev här senare ikväll efter kl 22.00.

  2. Jag misstänker att det har gått ut direktiv från MSB att AFS inte under några omständigheter får komma över 4% spärren och Att SD inte får bli största parti, vilket allt tydde på att så skulle bli fallet.
    Det skulle skapa en sådan chockvåg hos etablissemanget och blivit den murbräcka som hade fått hela deras följugna narrativ att rämna. Det stod alldeles för mycket på spel för att EU federalister och globalisteliten skulle låta detta ske. Vägen mot en världsregering med den judiska makteliten som nav får inte rubbas. Skulle det vara möjligt att manipulera valresultatet digitalt?

  3. Riktigt tråkit att ett stort webhotel ska ta en politisk part när dom enbart ska erbjuda en tjänst för yttrandefrihet

  4. Pingback: Något stämmer inte med söndagens valresultat – Katerinemagasin – The winds are changing

  5. Vi ÄR inte anonyma och vi lever INTE i en demokrati. Det är en illusion och ritual för att hålla folk i schack. Så många anomalier har manifesterat sig i anslutning till detta val för att betrakta som slumpen. Sedan är jag enig med dig i mycket av det du skriver men att enbart judar som grupp skulle utgöra en världselit det får du stå för själv. Vårat jobb är att få bortskämda frånkopplade människor att förstå att Sverige som det har varit, dess historia och identitet, det är något att värna och bevara. Få dom att förstå att med den politiken som förs så är vi på väg mot en historieskrivning där Sverige är utsuddat. Uppgånget som provins i en överstatlighet där man verkligen inte kommer åt den som styr en. Generationer går fort och in efter välfärdskollapsen står klanväldet och knackar på. Islam är ett statsskick och nu verkar det vara i friktion här och var med det liberala samhället. Vänta tills det demografiska skiftet haft sin gång och Islam vaknar i Europa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.