NewsVoice nu placerad på ny snabb server – Välkommen tillbaka

I natt blev det klart. NewsVoice (NV) bytte webbhotell till en snabbare och säkrare lösning i ”molnet”. Inga fler databasfel ska nu plåga läsarna och det administrativa arbetet vid publicering av texter. Något som normalt tar 20 minuter kunde på den tidigare servern ta upp till 2 timmar. 

Bytet av webbhotell och uppgraderingen till en bättre serverteknik har möjliggjorts tack vare er alla som donerar pengar till NewsVoice. Stort tack till er. Tack även till den NewsVoice-läsare som tekniskt genomförde flytten till en låg kostnad.

Månadskostnaden på det nya webbhotellet från och med nu är högre. Vi hoppas alla som tidigare stött NewsVoice med pengar fortsätter att sätta in småsummor, från tex 20 kr och uppåt per månad. Du som bidrar med 1000 kr får självklart även en annonsplats (300×70 pixlar, liggande format) på NewsVoice en månad.

Nu kan vi utan återkommande databasfel och en allmänt seg sajt arbeta obehindrat. Surfningen på NewsVoice har blivit snabb. Det betyder att denna blogg, Torbjornsassersson.com inte behöver återpublicera fler artiklar från NV. Kom tillbaka till NewsVoice.se istället.

Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice