Vaccin.me ger Sanna Rayman (SvD) replik angående Vidarkliniken

I Sanna Raymans SvD: artikel som hon rubricerar “Rytmisk insmörjning av njurarna?” sätter hon sig arrogant på Vidarklinikens goda anseende som alternativklinik.

Hela Raymans närmande till “problemet” att folk tar avstånd från vaccin andas knappast kunskap om vaccinernas biverkningar eller respekt inför föräldrarnas kunnande och beslut. Inte alls, hon gör sig istället lustig över Vidarklinikens och antroposofernas metoder som bevistas fungera enligt Ursula Flatters som är allmänläkare och arbetar på Vidarkliniken.

“Två stora EU-studier visar att barn med en s k antroposofisk uppväxtmiljö har en bättre hälsa än kontrollgruppen. Är inte det intressant för opinionsbildningen?” / Ursula Flatters i sin replik till Sanna Rayman.

Läs hela repliken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.