Regeringen måste jämföra 5,3 miljoner vaccinerade svenskar med 4 miljoner ovaccinerade

Pressfoto: Regeringen.se
Pressfoto: Regeringen.se

Vi är 6 personer insatta i Pandemrix-skandalen som undertecknat en kravlista ställd till Regeringen. Vår artikel skickades 28-29/2 2012 till SvD, DN, Sydsvenskan och Aftonbladet. Alla refuserade den. Den 1 mars 2012 publicerade finska Vasabladet en artikel om att finska myndigheter ska genomföra det som denna artikel kräver.

Tillsatserna som skadat det svenska folket är bland andra skvalen, formaldehyd, tiomersal (49% kvicksilver) och polysorbat 80 alla ingredienser i Pandemrix enligt bipacksedeln (Fass.se). Alla dessa 5,3 miljoner svenskar har sannolikt fått olika grader av neurologiska och immunologiska skador.

Text: Torbjörn Sassersson

Läs mer om kraven på svenska Regeringen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.