The Cancer Report: Bittermandel (amygdalin) effektiv mot cancer

bittermandel botar cancer

BOTA CANCER. Användningen av Vitamin B17 för behandling av cancer går tillbaka till åtminstone 1843. Det finns även bevis på att kineserna använde bittermandel vid behandling av tumörer för 3000 år sedan.

Vitamin B17 (Laetrile/Amygdalin) är inte en mirakelmedicin. Det är helt enkelt en koncentrerad form av Nitriloside. Vitamin B17 är särskilt förekommande i frön av frukter i Prunus rosacea familjen (bittermandel, aprikos, slånbär, körsbär, nektarin, persika och plommon).

Det är en giftfri naturprodukt som förstör cancerceller och som utgör ett allvarligt hot mot konventionella läkemedel och de vinster som läkemedelsföretagen gör. Cancer är big business! De läkemedelsföretag som gör cancermediciner har gjort stora ansträngningar för att göra B17 olagligt och otillgänglig genom lobbying i regeringar och genom deras finansiella inflytande på stora välgörenhetsorganisationer som arbetar med cancer.

Text: skribent från sajten: aprikoskarnor.se

Följande information att läsa på engelskpråkiga wikipedia:

”Since the early 1950s, a modified form of amygdalin has been promoted under the names laetrile and ”Vitamin B17” as a cancer cure, but it is not a vitamin, and studies have found it to be ineffective and potentially toxic as a possible cause of cyanide poisoning. The promotion of laetrile to treat cancer has been described in the scientific literature as a canonical example of quackery, with Irving Lerner of the University of Minnesota describing it as ”the slickest, most sophisticated, and certainly the most remunerative cancer quack promotion in medical history.”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.