Fakta som krossar de som romantiserar massinvandringen

DEBATT. Antingen så ljuger politikerna för folket, för de vill inte berätta sanningen, att den pågående massmigrationen inte är bra för Sverige, eller så vet inte politikerna vad de talar om när de säger att Sverige mår bra av massinvandringen. Sverige brottas med enorma samhällsproblem på grund av massinvandringen.

Text: Erik-Wiklund

Sanningen är att Sverige sedan år 2000 har tagit emot fler än 1,2 miljoner invandrare – och de flesta av dem har inte asylskäl utan är ekonomiska migranter. Detta säger flera initierade personer – t.ex. den italienska polisens talesman Renato Cortese säger, år 2015:

”Sveriges bidragssystem är skyldig till tusentals migranters död i Medelhavet” och “Till Sverige dras migranterna på grund av de generösa bidragen och skattefinansierade livsförsörjande uppehälle för de som varken kan eller vill arbeta”.

Även UNHCR rapporterade i september 2015 att; av de syrier som i sin vandring norrut hade kommit till Turkiet så uppgav två tredjedelar av dem att de söker sig till andra länder på grund av dålig ekonomi och arbetsbrist – och att 90 % av dem ville komma till ett EU-land, helst Tyskland eller Sverige.

Även den Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån Frontexs talesperson Fabrice Leggeri säger, år 2018, till nyhetsbyrån France 24:

”Det är främst ekonomiska migranter och unga män från Afrika som nu söker sig till Europa.”

Svensk personal som arbetar med nyanlända säger att den första frågan som de nyanlända ställer till dem är: ”Hur mycket bidrag kommer jag att få?”

Migranterna flyr inte ifrån krig, som politikerna säger, utan de kommer till Europa och Sverige för att få bidrag. Aallt fler migranter hör nu talas om Sveriges generösa bidragssystem och vill därför komma till Sverige.

I april 2018 varnade chefen för FN:s Världsmatprogram, David Beasley att Europa snart skulle kunna möta en ny massiv invandringsvåg från Afrika, han säger:

”Mitt budskap till européerna är att – om ni tror att ni nu har problem med migranter så vänta bara tills Sahel-regionen i Afrika med 500 miljoner människor börjar röra sig mot Europa. Européer, ni måste vakna nu”, varnar Beasley.

Vårt gamla fina Sverige håller nu snabbt på att försämras på grund av den stora invandringen. Sverige var förr ett lugnt och tryggt land med ärliga och försynta svenskar som inte ens brydde sig om att låsa ytterdörren.

Konsekvenser av massinvandringen

I dagens Sverige har destruktiva krafter tagit plats i form av:

 • kvinnoförtryck,
 • hedersmord,
 • äktenskapstvång,
 • könsstympning,
 • gaturån,
 • åldringsrån,
 • gruppvåldtäkter,
 • bilbränder,
 • skjutningar i förorterna,
 • stenkastning mot polis och bussar,
 • segregation,
 • terroristresor,
 • dödshot mot tjänstemän på Migrationsverket,
 • storbråk mellan folkgrupper vid föreningslokaler,
 • hotfulla invandrare på akutmottagningar,
 • sexuella ofredanden på badhus och festivaler samt
 • misshandel och våld på flyktingförläggningar.

Många svenskar upplever helt enkelt att Sverige har blivit ett råare land i och med inflyttningen av människor som kommer från främmande kulturer, bl.a. från ickedemokratiska stater där moralen många gånger är lägre än vad den är bland svenskar.


Det handlar om invandrare som är förslagna, burdusa, våldsbenägna, kriminella och invandrare som ondgör sig över det kristna svenska samhället.

Magnus Norell, forskare med inriktning på terrorism och säkerhetspolitik, varnar för att ett islamistiskt parallellsamhälle i tysthet håller på att växa fram i Sverige.

Rikspolisen säger att polisen har så mycket arbete att de går på knäna och att brottsutredningarna tar mycket längre tid numera och som en följd av att invandrare är mer benägna att begå grov brottslighet än vad svenskar är så består mer än 80% av Sveriges fängelseinterner av första och andra generationens invandrare.

I massmedias nyhetsrapportering handlar, i genomsnitt, vart tredje nyhetsinslag om problem med invandringen och problemen läggs på hög – det finns t.ex. inte längre bostäder för bostadssökande, varken för svenskar eller invandrare.

De svenska skolorna har meddelat att de har stora segregationsproblem, där svenska föräldrar flyttar ut sina barn från skolklasser som har stökiga invandrarelever. De flesta invandrare går arbetslösa eller så har de låtsasjobb eller bidragsjobb, för de får inga riktiga jobb därför att den svenska arbetsmarknaden inte är anpassad för lågutbildade asylinvandrare.

Det är bekräftat av Arbetsförmedlingen att endast 5% av invandrarna har fått ett riktigt jobb efter en tvåårig introduktion.

Personal på socialkontoren går på knäna på grund av det stora antalet invandrare. Och socialstyrelsen konstaterar att det stora antalet asylsökande är påfrestande för sjukvården, där vårdköerna nu är mycket långa. Köerna till tandläkare har också ökat dramatiskt över hela landet, på grund av invandringen.

Allt detta, sanningen, borde våra politiker nu ta tag i och berätta för oss, att Sverige mår mycket dåligt av massinvandringen. Då kanske vi kan börja lita på dem.

Text: Erik-Wiklund

10 kommentarer på “Fakta som krossar de som romantiserar massinvandringen”

 1. Det Svenska Politikerväldet är det som mest hörsammat Barcelonaavtalet, det största bedrägeri EU har utsatt hela Europeiska folket för. De enda som har genomskådat bedrägeriet är de utskällda forna Öststaterna som vägrar att rätta in sej i ledet.

 2. Helt fel, politikerna vet att de ljuger och är betalda för att söndra Europa, för att först skapa polisstat, sedan det 4e riket, ett storebrorssamhälle där eliten styr. Den som inte ser detta ännu är också blind, enkla får. Nationalism är svaret men i längden måstevi med våld tabort den styrande regimen, alltifrån tjänstemännen till ledningen.

 3. Stoppa invandringen nu!Så att de som är hitkomna kan bygga upp sitt nya liv.
  Det kommer att bli inbördeskrig om det kommer fler.Detta som Sverige har nojsat med så har de inte sett konsekvenserna för de är så rädda för kritik.Alla son är för mer folk som kommer kan ju slita upp plånboken själva oxh betala för dem.

 4. Mycket bra skrivet politikerna har inte hört varningsropen, de får nu ta ansvar för det i valet.

 5. De politiker, journalister,”kändisar” mfl som i sitt naiva godhetsivrande 2015 stod på barikaderna, borde åtminstone skämmas. De stackars flyktingar som lockats hit, är det i många fall synd om. Dessutom går det inte att förneka att det svenska samhället drabbats, genom att så många invandrare behöver så mycket hjälp och stöd, som självklart påverkar vårt samhälle negativt. Det är dock inte invandrarna, som sköter sig, vi ska klandra. Det är politikerna och i vissa fall den absoluta lagstiftningen vi måste protestera emot.

 6. Våra politiker har inte ett uns ansvarskännande,! Efter höstens och vinterns huggsexor kommer vårt land att balansera på avgrundens rand! Ingen vill ta ansvar för att rädda oss, ingen vågar…
  Därför står nuvarande namn kvar högst upp på valsedeln och nuvarande administration får sitta kvar eftersom inget oppositionsparti vill ta över… Nedgången är katastrofal, ingen vill bära hundhuvudet och skammen när vi slutligen nått botten. Svåra tider väntar!

 7. Mycket intressant läsning!
  Allt det som står skrivet, är också anledningarna till att jag flyttade från Sverige. Sverige är inte Sverige länge. Visst, allt förändras med tiden etc, men att det ska behöva gå så långt att man som svensk ska behöva skämmas och bli anklagad för att vara rasist för att man sätter upp en svensk flagga på sitt hus eller lägenhet, ja, då har det gått för långt. Jag tycker det är så otroligt tråkigt att gamla svenska traditioner tas bort för att någon kan känna sig ”förtryckt”. Om det är några som känner så, så är det vi svenskar som faktiskt tycker att våra traditioner är något vi ska vara stolta över, det är vårt arv. Förlåt, det VAR vårt arv.

 8. Glasklart – någon sannare sanning finns inte.
  Gör dig själv en tjänst, läs igenom detta då har du din heder, att försvara och Sverige!

 9. Vi måste i framtiden utkräva ansvar !! Det är inte rimligt att dessa djävulens hantlangare kan dra sig tillbaka med jättepension.

 10. Skulle vara bra med källor till dessa påståenden. Jag behöver detta när jag konfronterar dessa galna vänster aktivister.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.