Kan veckans supermåne starta naturkatastrofer?

Interview with Dr Andrew Wakefield by Robert Scott Bell. They discuss the current smear campaign being engineered by the conventional medical industry to destroy Dr Wakefield’s reputation. Dr Wakefield, of course, is the vaccine researcher who first linked vaccines to autism. His work has been systematically attacked and discredited by the medical journals, drug companies and even health authorities who are desperate to spread their vaccine mythology in order to protect the profits of the vaccine industry.
Formgivningen av nättidningar för nyheter, News E-zines, har mognat och man har funnit en generell design som föredras av både läsare och tidningsredaktioner. För några år sedan fanns inga plattformar som var tillgängliga till ett rimligt pris, men det har idag förändrats tack vare WordPress.
Torbjörn Sassersson News är ett exempel på det. Kontakta mig så bygger jag en nättidning, blogg eller hemsida till ett rimligt pris.

The Washington Post | Svenska Dagbladet | Torbjörn Sassersson News | The Los Angeles Times

Redaktör
Torbjörn Sassersson

Snail mail
Typografvägen 4
126 53 Hägersten
Stockholm,  Sweden

Telefon, E-post and Skype
+46 (0)8 33 05 72
+46 (0)70 728 00 20
sasser (at) sasser.net
Skype: t.sassersson

Webb
Företag: www.sasser.net
Företag: www.rykteshantering.nu
Privat: torbjornsassersson.com

[easy-contact]

Den här veckan passerar månen ovanligt nära jorden. Domedagsprofeter varnar nu på nätet för att månens dragningskraft ska orsaka mer eller mindre kaos på jorden, skriver Svenska Dagbladet 17 mars 2011.

Enligt teoretiker har en rad naturkatastrofer, som jordbävningar, stormar och tsunamis, inträffat tidigare under korta perioder när månen passerat nära vår planet. Ola Karlsson, astronom vid universitetet i Uppsala säger att normalt har varken vulkaner eller jordbävningar något med månen att göra, men det är ändå inte helt taget ur luften. Om en jordbävning ligger precis på gränsen till att inträffa, då skulle det kunna vara faktorn som får det hela att tippa över, fortsätter SvD.


 

Seismologen John Vidale instämmer, men inte förrän efteråt vet vi om en anomali har uppstått. Natalie Wolchover skriver för: “Life’s Little Mysteries” den 9 mars 2011 i artikeln “Will the March 19 ‘Supermoon’ Trigger Natural Disasters?“:

On March 19, the moon will swing around Earth more closely than it has in the past 18 years, lighting up the night sky from just 221,567 miles (356,577 kilometers) away. On top of that, it will be full.

According to John Vidale, a seismologist at the University of Washington in Seattle and director of the Pacific Northwest Seismic Network, particularly dramatic land and ocean tides do trigger earthquakes. “Both the moon and sun do stress the Earth a tiny bit, and when we look hard we can see a very small increase in tectonic activity when they’re aligned,” Vidale told Life’s Little Mysteries.

“At times of full and new moons, “you see a less-than-1-percent increase in earthquake activity, and a slightly higher response in volcanoes”.

Artikeln i SvD

Om Skribent 412 artiklar
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Bakgrund inom bla internet media, kommunikations-, miljö- och energibranschen.

1 kommentar

  1. Kolla in denna skäggiga snubben. Han påstår att kometen Elenin är i konjunktion med månen exakt 19 mars och att supermånen är en “ursäkt” för vad komma skall:

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.