Richard Dolan – Secret Space Program & The Breakaway Civilization

Mobiltelefoni och trådlösa datorer utgör en risk en hälsorisk för människors och bör därför förbjudas i skolor, enligt ett beslut i Europarådet i Strasbourg. Miljöutskottet presenterar nya bevis för att mobilstrålning har ”potentiellt skadliga” effekter på människor. Åtgärder krävs därför för att skydda barnen omedelbart.

Text: Mona Nilsson

I rapporten menar utskottet att det är viktigt att undvika att upprepa de misstag som gjordes när myndigheter var för långsamma att erkänna farorna med asbest, rökning och bly i bensin.

Rapporten betonas även de potentiella hälsoriskerna med trådlösa telefoner och trådlöst Internet som bygger på liknande teknik och som ofta används i de svenska hemmen. Forskning har visat att den elektromagnetiska strålningen från trådlösa enheter kan orsaka cancer och påverka hjärnans utveckling.

Utskottet drog slutsatsen att medlemsstaterna bör… läs hela artikeln

Mobiltelefoni och trådlösa datorer utgör en risk en hälsorisk för människors och bör därför förbjudas i skolor, enligt ett beslut i Europarådet i Strasbourg. Miljöutskottet presenterar nya bevis för att mobilstrålning har ”potentiellt skadliga” effekter på människor. Åtgärder krävs därför för att skydda barnen omedelbart.

Text: Mona Nilsson

I rapporten menar utskottet att det är viktigt att undvika att upprepa de misstag som gjordes när myndigheter var för långsamma att erkänna farorna med asbest, rökning och bly i bensin.

Rapporten betonas även de potentiella hälsoriskerna med trådlösa telefoner och trådlöst Internet som bygger på liknande teknik och som ofta används i de svenska hemmen. Forskning har visat att den elektromagnetiska strålningen från trådlösa enheter kan orsaka cancer och påverka hjärnans utveckling.

Utskottet drog slutsatsen att medlemsstaterna bör… läs hela artikeln
John Virapen

”Om någon av er har idén att läkemedelsindustrin är mån om er hälsa – glöm det. Det är bara pengar de är intresserade av”, säger John Virapen efter att ha arbetat för Big Pharma i 30 år.

Text: Marina Szöges, foto från people.cz

John Virapen håller föredrag runt världen och berättar om läkemedelsindustrins ohederliga metoder. Bland annat berättar han att branschen undanhåller sanning om biverkningar och ohälsosamma tillverkningsmetoder samt använder sig av mutor för att registrera nya läkemedel.

När Prozac, som tillverkas av Eli Lilly, skulle registreras i Sverige tog han reda på vilken psykiatriker som skulle testa medlet, och kontaktade honom. Virapen bjöd på middagar och sände kvinnliga medarbetare till….

Läs mer i artikeln: Läkemedelsbolagen struntar i folks hälsa – vill bara tjäna pengar

Interviewer: Henrik Palmgren, Malmö, Red Ice Creations
Interviewed: Richard Dolan

In this interview, we’ll discuss the concept of a ”breakaway civilization”, our dependency on oil, government secrecy about UFOs and the ”Secret Space Program.”

Topics Discussed: the breakaway civilization, acquired technology, crashed UFOs, black budget, banking scandals, Donald Rumsfeldt, Pentagon missing 2.6 Trillion, the development of functional flying saucers, what kind of toys have been developed with the ”lost” money, quantum computing, nano-technology, post petroleum, peak oil, abiotic oil, energy, power, nuclear fusion, weaponry, electrogravitics, zero-point energy, Hal Putoff, the new world order, global government, bottleneck and new technologies, philosophy of the secret space program, NASA, strange artifacts on the moon and Mars, US space command, Iraq, Libya, war in space, not a harmonious relationship in space and more.

Richard Dolan is considered by many students of the UFO phenomenon to be the pre-eminent historian of the subject. He is the author of two volumes of history, UFOs and the National Security State, as well as an analysis of the future, A.D. After Disclosure: The People’s Guide to Life After Contact.

Richard’s writing is widely seen as ufology’s gold standard. A.D. After Disclosure, which Richard Dolan co-authored with Bryce Zabel (the creator of the television series ”Dark Skies”), has been widely hailed as among the most original works in all of UFO literature, a fearless and analytical ”what if” scenario that discusses the deep impact that would be brought about by the end of UFO secrecy.

Among Richard’s main themes are the destruction of our political liberties as a result of the UFO cover-up, the possible nature of the non-humans themselves, and what their presence here means for our civilization. This has led him to take a fresh approach to the topic of ”Exopolitics” and to develop unique insights into the practical challenges and opportunities for a true disclosure of the UFO phenomenon.

Richard Dolan, born in Brooklyn, New York, studied at Alfred University and Oxford University, was a finalist for a Rhodes scholarship, and completed his graduate work in history at the University of Rochester. Prior to his interest in UFOs, he studied U.S. Cold War strategy, Soviet history and culture, and international diplomacy.
Richard Dolan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.