Industry review: Maximera vinsten på hjärntumörmarknaden

En rapport från Industry review ger intrycket av en ökad grad av hjärntumörer över hela världen. Företag involverade i vård av hjärntumörer uppmanas att  agera för att säkerställa och maximera sina intäkter.  Analytiker använder formuleringar av typen: ”What’s the next big thing in the global brain tumour market landscape? – Identify, understand and capitalize”.

Läs hela artikeln

Text: Torbjörn Sassersson


Läs mer om mobiltelefonerandets hälsorisker

Maria Feychting i DN: Mobil ökar inte risk för hjärntumör

Bok: Mobiltelefonins hälsorisker

Artikel: Mobiltelefonen tog Per Haags liv

1 kommentar på “Industry review: Maximera vinsten på hjärntumörmarknaden”

  1. Den slutsats som jag drar efter att ha läst denna artikel är att du letar efter information som stödjer din redan etablerade uppfattning. Om antalet hjärntumörer ökat och antalet lchf användare ökat, varför gör du inte den kopplingen att detta hänger ihop?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.