22 februari, 2017

Skriv på NewsVoice


Vem kan skriva på NewsVoice?

Du kan. NewsVoice tar gärna in intressanta texter som måste hålla god kvalitet.

Vad kan man skriva om på NewsVoice?

NewsVoice lyfter på lock och höjer blicken. NewsVoice gillar goda nyheter och du får sticka ut näsan. NewsVoice gillar inte grundlösa konspirationsteorier, men blundar inte heller för uppenbara oigentligheter.

Får man betalt om man skriver för NewsVoice?

Till en början kan NewsVoice inte betala för texter. NewsVoice måste först få in annonspengar för att täcka driftkostnaderna.

Det är publicistisk sed att debattskribenter inte får betalt, men NewsVoice mål i framtiden är att de som skriver vanliga artiklar för NewsVoice får ersättning.

NewsVoice återpublicerar gärna bra bloggartiklar med ditt tillstånd. Du får inte betalt för din bloggartikel eftersom den redan är publicerad på nätet på din blogg. Å andra sidan får du trafik från NewsVoice om du uppger din webbadress.

Skicka in din artikel till NewsVoice

Skicka in din artikel genom att fylla i formuläret nedan. Bifoga gärna länkar som hör till texten. NewsVoice läser din text och meddelar dig om den publiceras. NewsVoice kan inte lova det, men NewsVoice vill självklart tacka för ditt bidrag. Om publicering sker kommer NewsVoice att be om ett foto på dig eller på något som är relevant för texten.

Required fields are marked *.

Kontaktinfo om dig
Ditt meddelande eller artikeltext
Verifiera

Regler för publicering och kommentarer (Speak your mind)

  • håll dig till ämnet
  • använd en civiliserad ton
  • undvik personangrepp
  • lämna inte ut personuppgifter som kan skada någon

Följande är inte tillåtet

  • kränkande kommentarer om enskilda
  • svordomar och könsord
  • kränkande kommentarer om etniska grupper eller sexuell läggning
  • hatiska texter och uttryck som inte bidrar till större förståelse för viktiga samhällsfrågor

Kommentarsfunktionen övervakas i enlighet med Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112). Det innebär att du som kommentator har juridiskt ansvar för vad du skriver. Vi läser löpande  kommentarer och tar bort de som strider mot etiska regler. Anmäl gärna om du upptäcker inlägg som inte följer reglerna.