Professor Björn Olsen en av etablissemangets vaccintroende förvillar SvD:s läsare

DEBATT: Björn Olsen professor i infektionssjukdomar från Uppsala universitet är ett bra exempel på en vaccintroende akademiker inom etablissemanget. Han spekulerar, målar upp hotbilder och manar medborgare till kollektivt beteende och allt under föreställningen att hans rekommendationer och ”kloka” resonemang har grund i hans självinbillade auktoritet och i vetenskap.

Men vilken vetenskap? Fram med bevisen som visar att vaccin fungerar och gör påstådd nytta, Björn Olsen. Du har bevisbördan, inte jag och inte heller svenska folket.

Hur kommer det sig att de stora epidemierna inkl mässling, polio och en rad andra vanliga sjukdomar redan hade försvunnit till 90% innan vaccinen ens existerade?

Svaret är de självläkande mekanismerna genom naturlig immunisering i populationerna. Svaret är högre välfärd i formen av bättre boende, ingen svält och generellt bättre kost sedan slutet av 1800-talet.

Läkemedelsbolagen lägger varje år ner 100-tals miljoner dollar på att köra sin lobbyism mot WHO och Brüssel, på att annonsera i de stora tidningarna så att de stora tidningarna inte vågar skriva kritiska artiklar om vaccin. Dessa vaccin är dagens största kvacksalveri och den enda lilla kritik som tittar fram inom etablissemanget heter ”100 barn som fick narkolepsi”. Nej, det duger inte. Djupgranska vaccinen och skadeverkningarna mycket bättre än så. Den resan är ingen rolig upplevelse.

Höstinfluensavaccinet Vaxigrip är en gift-cocktail som krashar immunförsvaret

Min pappa blev allvarligt sjuk direkt efter en spruta Vaxigrip mot höstinfluensa. Vaccinet rekommenderas av Annika Linde som statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet. Min mamma blev också mycket sjuk, men efter svininfluensavaccinet, men klarade sig. Två veckor efter vaccineringen av min pappa avled han (6 jan 2012).

Yrkesblinda läkare ser inget samband mellan denna gift-cocktail och att hans immunförsvar krashade totalt. Ånej, läkarnas övertro på kvacksalverivaccin och självgoda uppfattning om att svensk sjukvård är bäst i världen är allt för cementerad. När jag diskuterar med andra drabbade är uppgivenheten total. Mörkertalet är enormt. Folk blir sjuka av vaccin och dör pga av krashade immunförsvar. Särskilt de äldre. Men nästan ingen anhörig anmäler. Inte heller läkarna. De går bara mekaniskt vidare.

Följden blir vanvård, skadespridning, dödsfall och allt fetare läkemedelsbolag som kan lägga ännu mer pengar på att sprida vanföreställningar om och en övertro på vaccin.

Text: Torbjörn Sassersson