Pandemrix gav 100,000-tals svenskar immunologiska och neurologiska skador – Läkemedelsindustrin är vinnaren

Den bistra verkligheten är att inte bara 100 barn har fått narkolepsi. 100,000-tals svenskar har fått immunologiska och neurologiska symptom och syndrom som skapar en enorm eftermarknad för läkemedelsindustrin som säkrar flera decennier av intäkter genom merförsäljning av allergimediciner, lugnande medel, sömnmedel, magmedicin och andra symptomhämmare.  

Dessa ”mediciner” botar ingenting utan skjuter bara problemet åt sidan så länge pillren har en bedövande effekt. 

Text: Torbjörn Sassersson, Vaccin.me

Först itutades 9 miljoner svenskarna att ett kvickfixvaccin (Pandemrix) skulle skydda oss mot en pandemi som egentligen bara var en höstinfluensa och därefter förväntas vi köpa kvickfixmedicin för att bli av med åkommorna som vaccinet skapade. Det är här kunskapsläget idag för de som studerar hälsa och immunitet och som följer den medicinska debatten i framför allt USA.

Men I Sverige ligger vi som vanligt långt efter pga av en naiv övertro på skolmedicin, en oansvarig naiv övertro på att läkemedelsindustrin vill vårt bästa och en blind övertro på att våra myndigheter är duktiga och neutrala i hälsofrågor. 5-6 miljoner svenskar gick på skrämselpropagandan under svininfluensahysterin 2009-2010 och tog sprutan som innehöll skvalén och kvicksliver och andra ämnen som skadade oss.

Varningar under flera år slår fast att vacciner inte skyddar oss utan istället skadar våra kroppar immunologiskt och neurologiskt. Vaccinationskampanjerna är ett kommersiellt jippo iscensatt av läkemedelsindustrin, baserat  på människors oro för sjukdomar och understött av myndigheter som inte följer kunskapsutvecklingen om vaccin. Det är den bistra verkligheten. Men skenbilden av vaccinet som det universella undermedlet mot snart alla sjukdomar krackelerar.

Mässling vaccin Kanada

Grafen visar att mässlingen hade försvunnit med ca 90% innan mässlingsvaccinet ens existerade. Läkemedelsindustrin har satsat 100-tals miljoner dollar varje år på smart marknadsföring mot press och media samt lobbyism mot bla WHO för att skapa illusionen att vaccinen räddade världen från mässling. Samma sak gäller polio och poliovacinet och övriga barnsjukdomar och farsoter. Vi pratar sannolikt om tiderna största kvacksalverikupper.

SvD tror fortfarande på att vaccin fungerar

När SvD som skriver att 100 barn skadats av svininfluensavaccinationerna bidrar SvD olyckligen till den underliggande tanken att även om barn skadats så är det ändå ett rimligt problem i jämförelsen med nyttan av att skydda en hel befolkning. Problemet är att det tänkandet fortfarande utgår från att vaccin fungerar. Men betänk nu att motsatsen är verklighet, att vaccin är ett meningslöst försök att skapa en pseudoimmunitet som samtidigt ger reella livslånga skador i våra kroppar.

”Det enda säkra vaccinet är det som aldrig använts,”
Dr James R Shannon, Det Nationella hälsoinstitutet i Amerika

Den skolmedicinska tanken att skapa en artificiell immunisering som ska ersätta den naturliga immuniseringen vi får genom att ha sjukdomen. Problemet är bla att vaccin innehåller en rad kemikalier och tungmetaller som i sig självt minskar immunförsvarets aktivitet och förmåga. Vissa tillsatser är hemligstämplade för de betraktas som affärshemligheter. Dessa tillsatser och föroreningar skadar kroppen.

Vad Smittskyddsinstutet inte berättar för oss

Vacciner innehåller föroreningar i formen av främmande vävnad och främmande DNA/RNA som undertrycker immunförsvaret via avstötningsfenomenet GvHD (Graft-Vs-Host-Disease).

Vacciner överbelastar immunförsvaret pga tungmetaller (tex kvicksilver i Thimerosal som finns i Pandemrix), patogener och virus. Tungmetallerna saktar ned immunsystemets aktivitet så att virus kan växa och förökas.

Vacciner förändrar förhållandet mellan T-hjälparcellerna som hjälper andra delar av immunförsvaret och T-mördarcellerna som direkt dödar infekterade celler, på samma sätt som man ser hos personer som utvecklat AIDS. Strax efter att vaccinet har injicerats ser därför blodet ut som hos en AIDS-patient.

Vacciner förändrar den metaboliska aktiviteten hos neutrofilerna som utgör kroppens försvar mot sjukdomsalstrande bakterier och virus, och sänker deras kemotaxiska förmåga att förflytta sig dit de behövs.

Vacciner innehåller främmande material som sprutas in direkt i blodbanan och kan därför inte brytas ned av matsmältningssystemet, vilket normalt sker när främmande ämnen kommer in i kroppen. De icke nedbrutna proteinerna täpper igen lymfnoderna och hela lymfsystemet så att dess uppgift att transportera runt lymfocyter i kroppen för att kontrollera det cellulära immunförsvaret blir lidande. Detta leder även till bildandet av cirkulerande immunkomplex (CIC) som bland annat kan orsaka allergier. Det är alltså inte konstigt att vacciner kopplas till olika lymfsjukdomar som leukemi och lymfom.

Vacciner är neurotoxiska och saktar ned överföringen av nervsignaler mellan hjärna och olika vävnader och organ. Vissa lymfocyter kommunicerar direkt med hjärnan via en komplex uppsättning av signalsubstanser. Det skadar vår immunitet.

Läs mer och se källor på Vaccin.me

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.