Min pappa dog 2 veckor efter vaccination med Vaxigrip

Min pappa Ingemar tog vaccinationen Vaxigrip den 23 december 2011. Han insjuknade efter sprutan i lunginflammation som övergick till blodförgiftning. Han avled natten den 6 januari 2012 på Huddinge Sjukhus helt utan bevakning av andning och hjärtslag.

Den ansvarige läkaren drog både strax före dödsfallet och dagen efter valser om att allt var under kontroll respektive att allt gick rätt till. Att deras patient avled under deras överinseende i ett land som sägs ha världens bästa sjukvård förklarades inte. Vi anhöriga påtalade att han visade tydliga symptom, som enligt Vaxigrip bipacksedel visade sig vara allvarliga biverkningar av vaccinet. Det förefaller som min far dog av en kraftig allergisk reaktion pga av vaccinet, något som läkaren missade helt.

Min pappa blev 78 år. Nu vill Smittskyddsinstutets Annika Linde, som fick priset Årets förvillare 2011 genom en folkomröstning för sina råd att svenska folket skulle svininfluensavaccineras, att svenska folket ska vaccineras igen, en masse. Hon pekar särskilt ut äldre över 65 år. ”Vaccination kan göra skillnad mellan liv och död”, säger hon. Det stämmer, men ingen ansvarig läkare tar ansvar när det visar sig att vaccination avlivar och ”vårdslöshet” dödar.

Jag kommer att se till att ansvarig läkare på Huddinge sjukhus anmäls för ”vårdslöshet” i tjänst. Annika Linde borde anmälas hon med för vållande till andras död, om det finns en sådan paragraf. Ansvariga sjuksköterskor som ger vaccin likaså för det lär vara det enda sättet som väcker upp ansvariga vårdgivare till verkligheten, att det finns en övertro på vaccination i det här landet och att skolmedicinen okritiskt köpt läkemedelsbranschens kvacksalveri om vaccin som kvickfix-lösning för alla möjliga sjukdomar.

Läs mer på Vaccin.me hur läkemedelsbranschen lurat i skolmedicinen och allmänheten lögnerna om vaccinationens förträfflighet.

Text: Torbjörn Sassersson

SvD: Varning för influensavåg

DN: Varning för influensavåg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.